Melissa-Tom-991.jpg

Huwelijksfotograaf

Zijn jullie op zoek naar een huwelijksfotograaf?

 

Het huwelijk is de mooiste dag van je leven. Je wil natuurlijk dat die perfect op foto wordt vastgelegd als blijvende herinneringen. Het allerbelangrijkste is dat er een juiste  klik is met de fotograaf. Kies daarnaast ook voor een huwelijksfotograaf met jaren ervaring. Ik weet precies waar en wanneer ik de juiste momenten moet vastleggen zodat jullie een reportage hebben waar jullie nog vaak naar zullen terugkijken.

Het grootste deel van de dag wordt in reportagestijl vastgelegd. Maar er is uiteraard ook de fotoshoot en de foto's met vrienden en familie, waar ik steeds zorg voor toffe, grappige, originele ideetjes.

 

Omdat elk huwelijk anders is, en omdat ik  steeds een service op maat wil afleveren, is het moeilijk er een standaard prijs op te plakken. Alles is mogelijk, alles is bespreekbaar. Spreekt mijn stijl jullie aan? Neem contact me me op en ik kom geheel vrijblijvend  langs met een uitgebreid portfolio.

Reeds enkele dagen na het huwelijk krijgen jullie de foto's al in een persoonlijke, beveiligde website waar jullie de foto's online kunnen bekijken en delen met familie en vrienden. Nadien krijgen jullie via een online transfer alle foto's in hoge resolutie.  Een fotoalbum maken en/of foto's laten afdrukken? Ook daarvoor kan je bij mij terecht.

 
  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
Gratis e-boek smartphone fotografie

Jim De Sitter Fotografie

Sint-Rumoldusstraat 6

1851 Humbeek (Grimbergen)

Vlaams-Brabant

België 

©2021 door Jim De Sitter Fotografie.