top of page

Welkom op mijn blog

Ik deel jullie graag mijn kennis en ervaringen als fotograaf. In deze artikels leg ik concepten uit de fotografie uit, geef ik tips & tricks over bepaalde technieken of tracht ik jou te inspireren om zo ook een betere fotograaf te worden.

Vind je een artikel leuk? Gebruik dan de social media knoppen onder het artikel om het te delen!

Zoeken

Blijf op de hoogte met de Wix app

Mijn website is gebouwd op het Wix platform. Wix heeft een app "Wix Spaces" die je gratis kan downloaden uit de Apple Appstore of Google Play store.


Met de app blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Je kan meldingen krijgen wanneer er een nieuw artikel wordt gepost in de blog, je kan rechtstreeks vanuit de app een fotoshoot boeken winkelen in mijn webshop of contact met me opnemen.Als je de app hebt geinstalleerd, kan je onderaan een uitnodigingscode ingeven. De code voor mijn website is QIY1QQ


De Wix Spaces app
Vul de code in en klik op Lid Worden
De Wix Spaces app
Klik op Aanmelden
De Wix Spaces app
De laatste stap is aanmelden met je Google, Facebook account of email.

Welkom in mijn Wix space :-)

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


Post: Blog2_Post
bottom of page