Workshops en cursussen

De corona pandemie houdt ons nog steeds in haar greep.

Momenteel laat de situatie het nog niet toe om cursussen of workshops te geven.

Ik geloof sterk in de kracht van échte cursussen waarbij we elkaar zien.

Online en digitaal geeft volgens mij niet dezelfde impact.

Daarom wacht ik liever tot ik weer veilig "echte" cursussen mag organiseren.

Ik hoop dat ik op jullie begrip kan rekenen.

Zomerkamp fotografie

Ben je tussen de 12 en 16 jaar en heb je interesse in fotografie?

Ben je vrij van 16-20 augustus?

Dan is dit het perfecte zomerkamp.

Fotograaf Jim De Sitter en Theater Tomaat hebben de handen in elkaar geslagen om een 'Fotografie-kamp' voor jongeren van 12-16 jaar te organiseren. Dankzij de logistieke ondersteuning van Nikon, is er voor elke deelnemer een fototoestel voorzien. Wij voorzien ook statieven en iPads om de foto’s nadien te bewerken. Je hoeft dus zelf geen materiaal te hebben om te kunnen meedoen.

Jim neemt je mee in zijn wondere wereld van de fotografie. Er wordt op een leuke manier wat theorie gegeven, maar de nadruk zal toch liggen op het zelf doen. In de fotografie zijn er heel veel mogelijkheden. We trekken er op uit om aan natuur- en landschapsfotografie te doen, gaan portretfoto’s leren maken van elkaar. We gaan creatieve experimenten doen met de camera, een stop-motion filmpje maken en op het einde van de week een reportage maken tijdens het toonmoment van het musicalkamp.

Bij digitale fotografie hoort ook nabewerking. Jim leert de deelnemers hoe ze hun foto’s van de camera op de iPad kunnen kopiëren en hoe ze met apps als Lightroom en Snapseed het beste uit de foto kunnen halen.

Goesting? Zin om creatief aan de slag te gaan?

Surf dan snel naar https://www.theatertomaat.be/musical4teens

fotografiekamp.jpg

Personal coaching fotografie

Wil je je fotografie- of nabewerkingskills écht naar een hoger niveau tillen? Dan is dit misschien iets voor jou!

Deze personal coaching is géén cursus. Er wordt geen vast stramien gevolgd. Tijdens een intake gesprek stellen we samen een traject op, volledig op maat van jou. Tijdens de coaching werken we naar jouw doelstelling en zal ik je de nodige kennis en uitdagingen meegeven waarmee je echt grote stappen voorwaarts zal maken in je fotografie of nabewerking. Ik kan je coachen in het gebruik van je camera, de instellingen, portretfotografie, flitsfotografie, landschapsfotografie en het reviewen van je portfolio. Of je kan meer kennis opdoen in het nabewerken van je foto's in Lightroom of Photoshop.

De coachingsessies kunnen momenteel online plaatsvinden via Zoom of buiten in de natuur.

Personal Coaching fotografie
Digitale Fotografie - Voorpagina.jpg

E-boek "Digitale fotografie handboek"

Wil je toch al snel met je camera aan de slag?

Dan is mijn e-boek "Digitale fotografie handboek" misschien iets voor jou?

Het boek is een uitgeschreven versie van mijn basiscursus fotografie.

Het is vooral gericht op mensen met een DSLR of systeemcamera, maar die niet goed weten waar al die knopjes en instellingen precies voor dienen.

In het boek leg ik uit hoe een camera werkt, wat de basisprincipes zijn in de fotografie. Welke instellingen je moet gebruiken in bepaalde situaties, enz..

Het boek is te koop in mijn webshop