top of page

Workshops en cursussen

Door de gigantische inhaalbeweging van allerlei evenementen, feesten enz, heb ik momenteel de tijd niet om nieuwe cursussen in te plannen. Er komen zéker nieuwe cursussen aan, zodra ik wat meer ademruimte krijg.

Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief

Personal coaching fotografie

Wil je je fotografie- of nabewerkingskills écht naar een hoger niveau tillen? Dan is dit misschien iets voor jou!

Deze personal coaching is géén cursus. Er wordt geen vast stramien gevolgd. Tijdens een intake gesprek stellen we samen een traject op, volledig op maat van jou. Tijdens de coaching werken we naar jouw doelstelling en zal ik je de nodige kennis en uitdagingen meegeven waarmee je echt grote stappen voorwaarts zal maken in je fotografie of nabewerking. Ik kan je coachen in het gebruik van je camera, de instellingen, portretfotografie, flitsfotografie, landschapsfotografie en het reviewen van je portfolio. Of je kan meer kennis opdoen in het nabewerken van je foto's in Lightroom of Photoshop.

De coachingsessies kunnen momenteel online plaatsvinden via Zoom of buiten in de natuur.

Personal Coaching fotografie
Digitale Fotografie - Voorpagina.jpg

E-boek "Digitale fotografie handboek"

Wil je toch al snel met je camera aan de slag?

Dan is mijn e-boek "Digitale fotografie handboek" misschien iets voor jou?

Het boek is een uitgeschreven versie van mijn basiscursus fotografie.

Het is vooral gericht op mensen met een DSLR of systeemcamera, maar die niet goed weten waar al die knopjes en instellingen precies voor dienen.

In het boek leg ik uit hoe een camera werkt, wat de basisprincipes zijn in de fotografie. Welke instellingen je moet gebruiken in bepaalde situaties, enz..

Het boek is te koop in mijn webshop

bottom of page