top of page
Melissa-Tom-991.jpg

Huwelijksfotografie

opgelet : de kalender voor 2024 is volgeboekt. ik neem geen nieuwe reportages meer aan!

Willen jullie een onvergetelijke huwelijksreportage?

 

Het huwelijk is de mooiste dag van je leven. Je wil natuurlijk dat die perfect op foto wordt vastgelegd als blijvende herinnering. Het allerbelangrijkste is dat er een juiste  klik is met de fotograaf. Kies daarnaast ook voor een huwelijksfotograaf met jaren ervaring. Ik weet precies waar en wanneer ik de juiste momenten moet vastleggen zodat jullie een reportage hebben die het hele verhaal van jullie huwelijk vertelt en waar jullie nog vaak naar zullen terugkijken.

Het grootste deel van de dag wordt in reportagestijl vastgelegd. Maar er is uiteraard ook de fotoshoot en de foto's met vrienden en familie, waar ik steeds zorg voor toffe, grappige, originele ideetjes.

 

Spreekt mijn stijl jullie aan? Neem contact met me op en ik kom geheel vrijblijvend  langs met een uitgebreid portfolio.

 

2 paketten


medium €1800

Bij het medium pakket begin ik 's ochtends bij de voorbereiding en ga ik door met fotograferen tot het einde van de receptie. (8 uur)

full option €2400

Willen jullie geen moment missen in de reportage? Kies dan voor defull option. Van 's ochtends bij de voorbereiding tot het begin van het dansfeest. De hele dag wordt prachtig vastgelegd aan de hand van héél veel foto's. (heel de dag)

Wat mogen jullie verwachten?

Reeds enkele dagen na het huwelijk krijgen jullie de foto's al in een persoonlijke, beveiligde website waar jullie de foto's online kunnen bekijken en delen met familie en vrienden. Nadien krijgen jullie via een online transfer alle foto's in hoge resolutie op een gepersonaliseerde USBstick. 

Willen jullie nog een echt fotoalbum? Dat kan. De opmaak en het laten drukken van een luxe album kost €400. Uiteraard krijgen jullie volledig inspraak in de opmaak van het album

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Lees het in dit artikel

HOW-LABEL_JAARTAL.png

Partner van kwaliteitslabel House of Weddings

Communie: Product
bottom of page