Melissa-Tom-991.jpg

Huwelijksfotografie

Willen jullie een onvergetelijke huwelijksreportage?

 

Het huwelijk is de mooiste dag van je leven. Je wil natuurlijk dat die perfect op foto wordt vastgelegd als blijvende herinnering. Het allerbelangrijkste is dat er een juiste  klik is met de fotograaf. Kies daarnaast ook voor een huwelijksfotograaf met jaren ervaring. Ik weet precies waar en wanneer ik de juiste momenten moet vastleggen zodat jullie een reportage hebben waar jullie nog vaak naar zullen terugkijken.

Het grootste deel van de dag wordt in reportagestijl vastgelegd. Maar er is uiteraard ook de fotoshoot en de foto's met vrienden en familie, waar ik steeds zorg voor toffe, grappige, originele ideetjes. Spreekt mijn stijl jullie aan? Neem contact met me op en ik kom geheel vrijblijvend  langs met een uitgebreid portfolio.

 

3 paketten


mini €600

Willen jullie enkel foto's van de burgerlijke trouw, de viering of ceremonie en een fotoshoot? Dan is het mini pakket van max 3 uur de oplossing voor jullie.

medium €1150

Bij het medium pakket begin ik 's ochtends bij de voorbereiding en ga ik door met fotograferen tot het einde van de receptie.

full option €1700

Willen jullie geen moment missen in de reportage? Kies dan voor de full option. Van 's ochtends bij de voorbereiding tot het begin van het dansfeest. De hele dag wordt prachtig vastgelegd aan de hand van héél veel foto's.

Wat mogen jullie verwachten?

Reeds enkele dagen na het huwelijk krijgen jullie de foto's al in een persoonlijke, beveiligde website waar jullie de foto's online kunnen bekijken en delen met familie en vrienden. Nadien krijgen jullie via een online transfer alle foto's in hoge resolutie.  Een fotoalbum maken en/of foto's laten afdrukken? Ook daarvoor kan je bij mij terecht.

Hoe kies je de juiste fotograaf?

Lees het in dit artikel