top of page

Shoot & Print

Een absolute meerwaarde voor jou evenement

Je kent ongetwijfeld de photo booth! Een toestel met camera, touchscreen en printer die je wel eens ziet staan op trouwfeesten. Wanneer je dat zoekt, verwijs ik je met veel plezier door naar mijn andere website : www.deklikbox.be

De shoot & print is hetzelfde principe, maar dan beter. Véél beter!

In plaats van de vaste camera in de photo booth, hanteer ik als fotograaf de camera. Het grote voordeel is dat er interactie is met de mensen, en ik met mijn camera de compositie beter kan bepalen, in- of uitzoomen, of de belichting aanpassen waar nodig.

De shoot & print kan zowel in een statische- als dynamische setting worden gebruikt. Bij een statische opstelling is de camera via een kabel verbonden met een computer, die dan op zich de printers aanstuurt.

Het systeem kan echter ook volledig draadloos werken. Daarbij loop ik rond met de camera, maak de foto's eender waar op het evenment, en bij het printstation rollen ze enkele seconden later uit de printers/

De foto's kunnen voorzien worden van een kader, tekst, logo,...wat een extra toegevoegde waarde geeft voor bvb de sponsors van het event.

Er is een mogelijkheid om de foto's automatisch, of na toestemming van de gebruikers, rechtstreeks op een Facebook pagina te plaatsen. En de bezoekers kunnen hun foto onmiddellijk op hun smartphone ontvangen door een QR-code in te scannen of hun email adres in te vullen.

Interesse?

bottom of page